ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ, КОИТО ИНСТРУМЕНТЪТ ЗА ПЛАНИРАНЕ НА РЕСУРСИТЕ РАЗРЕШАВА

ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ, КОИТО ИНСТРУМЕНТЪТ ЗА ПЛАНИРАНЕ НА РЕСУРСИТЕ РАЗРЕШАВА

За комуникацията, лекота на използване, интеграция и достъпност не само се грижите по-добре за бизнеса си, но и се грижите по-добре за вашите служители. Най-хубавата част е, че не спира до тук, с непрекъснатото развитие на технологиите, вие разглеждате все повече и повече въпроси, които се решават от вашия надежден инструмент за планиране на ресурси.

 

Инфо графски данни

Тази информация показва връзката между софтуера за успех и управлението на проекти. Установено е, че 77% от компаниите използват софтуер за управление на проекти и 87% от компаниите с високи постижения използват софтуер за управление на проекти. Бизнес аспектите, които значително се подобриха от софтуера за управление на проекти, са екипната комуникация, качеството на крайните продукти, проектът, изпълняващ бюджети, проектите, които отговарят на крайните срокове и удовлетвореността на клиентите. Разпределението на тези аспекти е доста равномерно, като екипната комуникация отнема 23.42%, качеството на крайния продукт, проектът, който изпълнява бюджети и проект, който отговаря на крайните срокове на 19.82%, а удовлетвореността на клиентите

Мостът между Управлението на проекти и планиране на ресурсите

Има много прилики между софтуера за управление на проекти и софтуера за управление на ресурсите. Графиката на Gantt е по същество една и съща, с преместени позиции за служители (ресурси) и проекти (или задачи). В крайна сметка, ако искате да се съсредоточите върху хората, работещи по вашия проект и как да ги делегирате, за да постигнете максимална възвращаемост, вместо самите проекти, тогава софтуерът за управление на ресурсите е това, което търсите.

Проблеми, които настоящият и модерен софтуер за планиране на ресурсите решава

Целта на технологията е да се осигури на хората по-лесен, по-бърз и по-евтин начин да вършат нещата. Сега, когато изобилието от свободен софтуер за управление на ресурсите е много по-развито, внедрени с графиките на Gantt и интегрирането на Google Календар, има толкова много проблемни области, които лесно се решават с програмите за планиране на ресурсите:

Сегашната технология

Изчезнали са дните, в които електронните таблици са били на ход за всяка нужда. Електронните таблици са направени за широк спектър от цели, може да реши някои проблеми, но като цяло тя усложнява разпределението на ресурсите. Сега има конкретни платформи /облак/ за конкретни нужди, като планиране на ресурсите. Инструментите за разпределяне на ресурсите са безпроблемни за нуждите на планирането на ресурсите.

Опростен

Със своя проект и екип плановете всички под един чадър намалява времето, прекарано в кръстосване в проверка на наличности. Приложението за планиране на ресурсите също ще ви позволи да комуникирате в приложението, за да можете да проследявате промените, направени в плановете, и да общувате с екипа си на същата платформа.

Автоматизация

С инструмента за онлайн управление на ресурсите /облак/ не е нужно да се притеснявате за липсата на актуализации. Разработчиците, които стоят зад плановете за ресурси, гарантират, че тези програми работят така, както би трябвало. Актуализациите се обслужват и от тези програмисти, така че след всяка актуализация не е нужно да правите цялото рутинно рестартиране на вашия компютър.

По-евтино

Инструментите за планиране на облачните ресурси са прозрачни с техните цени, прости за закупуване и изискват ниско време за изпълнение на екипа. За цената, която плащате за инструментите за планиране на ресурсите, получавате безпроблемно преживяване, планирайки екипа си и управлявайки човешките ресурси, като използвате почти персонализирана диаграма на Gantt, Google Календар и др.

За комуникацията, лекота на използване, интеграция и достъпност не само се грижите по-добре за бизнеса си, но и се грижите по-добре за вашите служители. Най-хубавата част е, че не спира тук, с непрекъснатото развитие на технологиите, вие разглеждате все повече и повече въпроси, които се решават от вашия надежден инструмент за планиране на ресурси.