Пивоварница Каменица

Пивоварница Каменица

Комплекс MMS Каменица – една Сграда, в която се поместват Музей, Микро-пивоварна, Ресторант, Магазин, Бирария на открито, както и Дворно пространство – градина и паркинг“, гр. Пловдив

Инвеститор : КАМЕНИЦА АД       РЗП : 1260 m2

Проектът представлява многофункционална сграда на три нива. на ниво сутерен е разположен мезей, складови площи и част от инсталацията на микропивоварната. На ниво партер е проектиран открит пъб, магазин за сувенири и офиси. На първи етаж е разположен голям ресторант с открита тераса и видима инталация на микропивоварната. Цялата сграда е разположено около съществуващ 90 метров комин, който е акцента на проекта. Сградата и околните площи са разработени много разчупено и това позволява оформянето на детски кът, открити зелени пространства, малко водни пощи и амфитеатър. Влаганите материали отговарят на най-новите изисквания и стандарти, като съчетанието на визия на стара сграда и модерни технологии превъплъщават визията на Инвеститора за „доброто старо време“ и „добрата бира“.
Микропивоварната е инсталация с голям потенциал на производство и изграждането на видими части от нея пренасят духа на старите пивовари и начина на приготвяне на качествена бира.

Project Description